GülçinciKız Site Kurucusu
Mesaj Sayısı : 189 Kayıt tarihi : 21/06/09 Nerden : İstanbul Takımım : Favorim :
| Konu: Selin Büyüksaraç, Hepsi'yi "BOMBALADI!" Cuma Haz. 26, 2009 10:28 pm | |
| 17 yaşında istanbul doğumlu selin büyüksaraç mankenlik okulu mezunu ve aynı zamanda son türkiye güzeli merve büyüksaraç'ın kardeşi.
Özellikleri: Boy:1.82 kilo:46 yaş:17 eğitimi:Üniversite okuyor.
Selin Büyüksaraç İle Yaptığımız Röpörtaj
G.Z:selam öncelikle hoş geldin... S.Nhoş bulduk G.Z:ünlü olmak istediğin konusundaki söylentilere ne yorum yapıcaksın? S.N:öncelikle belirteyim ünlü olmam için mankenlikte kendimi geliştirmeliyim ben genellikle amerika,avrupa gibi ülkelerde mankenlik yaptığım için türkiyede pek tanınmıyorum.Ama türkiyeye geçiş yapmayı düşünüyorum tabi burda iş bulursam G.Z:Aslında çoğu ünlü başka bir ünlüyü bombalayınca gündeme düşer.Sen ünlülerden bombalarsan kimi bombalarsın? S.N:Grup hepsiyi bombalardım çünki çok kendilerini beyeniyolar.Rep müzik piyasası onların yüzünden mahfoldu.Sanki rep diyilde türkü söylüyolar gibi insanın içini bayıyolar.Ayrıca şarkıları çok berbat zaten dizilerinin reyting'i de düştü. G.Z:Valla sen böyle bombalamaya devam edersen ünlülerin ünlüsü olursun S.N:aslında hepsi mi pepsimi ne onlar hakkında daha çok şey söylicektim ama deymezler. G.Z:tamam peki bazı mankenler mankenlikten oyunculuğa geçiş yapıyor sen yaparmıydın yada şarkıcılığa. S.N:hayır ben mesleğimden memnunum G.Zeki örnek olarak gösterdiğin mankenler kimler? S.N:aysun kayacı,deniz akkaya,şenay akay,emine ün,çağla şikel,neriman tuzcuğolu,ece gürsel bunlar hem meslek taş arkadaşlarım hemde favori örneklerim. G.Z:ablan hakkındaki düşüncelerini söylermisin? S.N:ablam küçükken hep beni kıskanırdı,bende onu.genellikle dersleri çok iyi diyildi,türkiye güzeli olduğunda onu tebrik etmek için geldiğimizde,2.ve 3. güzellerle yemeye gitmişti.kısacası çok güzel ve tatlı... G.Z:son olarak grup hepsi bu söylediklerin hakkında ne cevap verirler sence? S.N: onları mahkemelerde süründürürüm avukatım paralar onları. G.Z:tamam çok teşekkür ederim umarım yakın bir zamanda ünlü olursun. S.N:umarım kaynak kadınca dergisi !... | |
|
.!.eLiF.!. Site Kurucusu
Mesaj Sayısı : 252 Kayıt tarihi : 21/06/09 Nerden : iStanßuL Takımım : Favorim :
| Konu: Geri: Selin Büyüksaraç, Hepsi'yi "BOMBALADI!" C.tesi Haz. 27, 2009 10:41 am | |
| - GülçinciKız demiş ki:
G.Z:Aslında çoğu ünlü başka bir ünlüyü bombalayınca gündeme düşer.Sen ünlülerden bombalarsan kimi bombalarsın? S.N:Grup hepsiyi bombalardım çünki çok kendilerini beyeniyolar.Rep müzik piyasası onların yüzünden mahfoldu.Sanki rep diyilde türkü söylüyolar gibi insanın içini bayıyolar.Ayrıca şarkıları çok berbat zaten dizilerinin reyting'i de düştü. G.Z:Valla sen böyle bombalamaya devam edersen ünlülerin ünlüsü olursun S.N:aslında hepsi mi pepsimi ne onlar hakkında daha çok şey söylicektim ama deymezler. G.Z:son olarak grup hepsi bu söylediklerin hakkında ne cevap verirler sence? S.N: onları mahkemelerde süründürürüm avukatım paralar onları.
suRaya bKın yaa ya biDe onLara kenDini chok beqeniop dio keNdisine hic baKmıoo | |
|
GülçinciKız Site Kurucusu
Mesaj Sayısı : 189 Kayıt tarihi : 21/06/09 Nerden : İstanbul Takımım : Favorim :
| Konu: Geri: Selin Büyüksaraç, Hepsi'yi "BOMBALADI!" C.tesi Haz. 27, 2009 5:10 pm | |
| adını ilk defa duydum bnde zaten... | |
|