Grup Hepsi Fan Club
Cemre'ye Menejer AZARI!!!!! 903
Grup Hepsi Fan Club
Cemre'ye Menejer AZARI!!!!! 903
Grup Hepsi Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En Süpper Fan xD

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Cemre'ye Menejer AZARI!!!!!

5 posters
YazarMesaj
qüℓçιη_¢єяєη
Moderatör
Moderatör
qüℓçιη_¢єяєη

Takımım : Cemre'ye Menejer AZARI!!!!! Fenerbahce
Favorim : Cemre'ye Menejer AZARI!!!!! 3820

Cemre'ye Menejer AZARI!!!!! Empty
MesajKonu: Cemre'ye Menejer AZARI!!!!!   Cemre'ye Menejer AZARI!!!!! Icon_minitimePtsi Haz. 29, 2009 1:19 pm

Özellikle çocukların ve gençlerin büyük beğeniyle takip ettikleri Hepsi grubundan Cemre, aynı zamanda menajerleri olan annesinden her zaman daha fazla azar işittiğini söyleyerek ’Ben bu konuda mağdurum’ dedi...

TRT1’de Emel Müftüoğlu ve Şafak Sezer’in sunduğu ’Çifte Kavrulmuş’ programına Hepsi kızları konuk oldu.

Sohbet sırasında konu menajerlerine gelince, Cemre "Ben bu konuda mağdurum. Annem menajerlik yaptığı için hepsinden daha az özgürüm" diyerek içini döktü ve "Yasemin sen anlat" diyerek sözü Yasemin’e bıraktı.

Cemre’yi onaylayan Yasemin ise "Sonuçta Şebnem’in kızı Cemre olduğu için en çok azarı o işitiyor. Cemre ve Eren’e daha çok kızıyor. Cemre avantajlı değil bu konuda dezavantajlı" dedi.

Cemre ise menajerliklerini yapan annesiyle birlikte her yere birlikte gitmekten pek de hoşnut olmadığını şu sözlerle dile getirdi:

"Gezdiğimiz yerlere, arkadaş olduğumuz insanlara çok dikkat ediyoruz. Sonuçta hem çocuk kesimine hitap ediyoruz hem de belli bir çizgimiz var. Mesela tatile gidiyoruz ve canımız bir çılgınlık yapmak istedi diyelim. Onların canı dışarı çıkmak istedi ve çıktılar. Ama ben annemle aynı otelde kalıyorum. Dolayısıyla tüyme durumu da yok. Annem ’Ne yapıyorsun?’ diye de arasa aslında benim ne yaptığımı biliyor ve ben hiç bir zaman hiç bir şey yapamıyorum. Onlara kızarken mesela bana olmaması gereken kelimeleri de sayarak ’Başlıycam ben senin gibi kıza. Böyle yapacağını bilseydim hayatta seni bu gruba almazdım’ diyor. Bana daha çok sert çıkıyor. En büyük fırçayı ben yiyorum."
JéLLγ Bσση

JéLLγ Bσση

Takımım : Cemre'ye Menejer AZARI!!!!! Galatasaray
Favorim : Cemre'ye Menejer AZARI!!!!! 3818

MesajKonu: Geri: Cemre'ye Menejer AZARI!!!!!   Cemre'ye Menejer AZARI!!!!! Icon_minitimePtsi Haz. 29, 2009 6:20 pm

Ama bu haksızlık! Sad Tek taneme böyle davranmamaları lazım. Sad
^_^[JoNaS & KLM]^_^
Moderatör
Moderatör
^_^[JoNaS & KLM]^_^

Nerden : 17.yy Şengüller Krallığından Küçük Kraliçe Yıldız Güneş.!
Favorim : Cemre'ye Menejer AZARI!!!!! 3818

MesajKonu: Geri: Cemre'ye Menejer AZARI!!!!!   Cemre'ye Menejer AZARI!!!!! Icon_minitimePtsi Haz. 29, 2009 8:20 pm

Eveet.! Haksızlık yha.! Crying or Very sad Neden sadece Cemre neden ona dha chock bağırıyor.? Grup olarak fikir kimsen çıktıysa onu suçudur.! Grup suçlanır Sad
%100 VampireLLa

%100 VampireLLa

Nerden : Vampirlerin olduqu diyardan qelme kraliçe VampireLLa
Favorim : Cemre'ye Menejer AZARI!!!!! 3823

MesajKonu: Geri: Cemre'ye Menejer AZARI!!!!!   Cemre'ye Menejer AZARI!!!!! Icon_minitimeSalı Haz. 30, 2009 5:15 pm

Haksızlık
qüℓçιη_¢єяєη
Moderatör
Moderatör
qüℓçιη_¢єяєη

MesajKonu: Geri: Cemre'ye Menejer AZARI!!!!!   Cemre'ye Menejer AZARI!!!!! Icon_minitimeSalı Haz. 30, 2009 10:39 pm

Bncee yha Sad Mad
.!.eLiF.!.
Site Kurucusu
Site Kurucusu
.!.eLiF.!.

MesajKonu: Geri: Cemre'ye Menejer AZARI!!!!!   Cemre'ye Menejer AZARI!!!!! Icon_minitimeÇarş. Tem. 01, 2009 9:32 am

annesi kızı die yapıor bhnce
kimin sucLu olduqunu biLmiorz o yzDen kimseyi suclayamayız
http://gruphepsifan.realbb.net

Cemre'ye Menejer AZARI!!!!!
1 sayfadaki 1 sayfası