| Çöz Çözebilirsen.! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
^_^[JoNaS & KLM]^_^ Moderatör
Mesaj Sayısı : 153 Kayıt tarihi : 25/06/09 Nerden : 17.yy Şengüller Krallığından Küçük Kraliçe Yıldız Güneş.! Takımım : Favorim :
| Konu: Çöz Çözebilirsen.! Ptsi Haz. 29, 2009 2:20 pm | |
| 1-) Dedektif, yardımcısına: Bu akşam saat 8’de benim evime gel, ama bana geleceğini kimseye söyleme ve seni eve girip çıkarken kimse görmesin, diyor. Yardımcı söylenen saatte dedektifin evine gidiyor. Evde kimse yok. Kapının altına şöyle bir not düşüyor: “Dediğiniz saatte geldim. Evde kimse yoktu. Geleceğimi kimseye söylemedim. Eve girip çıkarken kimseye görünmedim. Saygılarımla” Dedektif ertesi gün yardımcısını işten kovuyor. Neden? internetten bakmayın lütfen | |
|
| |
qüℓçιη_¢єяєη Moderatör
Mesaj Sayısı : 270 Kayıt tarihi : 21/06/09 Nerden : İzmir Takımım : Favorim :
| Konu: Geri: Çöz Çözebilirsen.! Salı Haz. 30, 2009 12:44 pm | |
| Ayy dilimin ucunda yaa bn bunubiliodum ama unuttum neydi neydi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 153 Kayıt tarihi : 25/06/09 Nerden : 17.yy Şengüller Krallığından Küçük Kraliçe Yıldız Güneş.! Takımım : Favorim :
| Konu: Geri: Çöz Çözebilirsen.! Salı Haz. 30, 2009 2:54 pm | |
| | |
|
| |
qüℓçιη_¢єяєη Moderatör
| Konu: Geri: Çöz Çözebilirsen.! Salı Haz. 30, 2009 10:52 pm | |
| hyr bilmiorum ama duymuştum sanırım neydi bu yaaa XD | |
|
| |
.!.eLiF.!. Site Kurucusu
Mesaj Sayısı : 252 Kayıt tarihi : 21/06/09 Nerden : iStanßuL Takımım : Favorim :
| Konu: Geri: Çöz Çözebilirsen.! Çarş. Tem. 01, 2009 10:53 am | |
| buldum dedekitf kimseye söyleme dedi yardımcısı dedektife söledi ondan mı ?? | |
|
| |
qüℓçιη_¢єяєη Moderatör
| Konu: Geri: Çöz Çözebilirsen.! Çarş. Tem. 01, 2009 12:57 pm | |
| Aaaa cidden ha bu olabilir çünkü ben hariç veya benim dışımda gibi şeyler söylememiş kimseye söleme demiş budur bnce. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çöz Çözebilirsen.! Çarş. Tem. 01, 2009 1:29 pm | |
| hala dierlerinden cevap yok.! eqer konusmazlarsa sölicem ve konuyu kitlicez,oqe mi.? | |
|
| |
3min3mis
| Konu: Geri: Çöz Çözebilirsen.! C.tesi Tem. 11, 2009 10:58 pm | |
| dedektif kimseye görünme demişti ya belki gizlice yardıncısını takip ediodu ve yardımcısı da teknik olarak dedektife göründü. yardımcısı dedektife karşı dikkatli olmadığı için olabilir.
Çok düşündüm ama bunu buldum doğru mu? | |
|
| |
| Konu: Geri: Çöz Çözebilirsen.! Paz Tem. 12, 2009 10:26 am | |
| arkadaşlar söylüyorum hepinizçok yaklaştınız ama deil... "dedektif yardımcısına -kimseye görünme demiş. yardımcısı içerdeyken girerken notu yazmış. ama çıkarken biri onu görmüş olabilir.! anladınız mı | |
|
| |
sena
| Konu: Geri: Çöz Çözebilirsen.! Paz Tem. 12, 2009 1:01 pm | |
| bence şey hem dedektife söylediği için hemde yardımcısı o notu yazarken dedektif yardımcısını gördüğü için olabilir (yani bence oyle olabilir) | |
|
| |
| Konu: Geri: Çöz Çözebilirsen.! Ptsi Tem. 13, 2009 1:27 pm | |
| cevabı söyledim arkadaşlar..!!! adminler; elif yada gülçincikız kitleyelim konuyu.! | |
|
| |
qüℓçιη_¢єяєη Moderatör
| Konu: Geri: Çöz Çözebilirsen.! Perş. Tem. 16, 2009 10:52 pm | |
| eft kilitleyelim boşuna kalmasın böyle. | |
|
| |
| Çöz Çözebilirsen.! | |
|